sunnuntai 22. marraskuuta 2015

"hän"

Nyt sitten vihdoin sain karaistua luontoni ja irrotettua sen tissihaavaa peittäneen teipin. Ja kahtokeepas, mitä sieltä suihkun jälkeen kuoriutui esiin ! Ei paskempi toikaan, eller huru ?
Kuva on hieman hämärä, mutta koska oli ainoa kuva, joka suostui olemaan tarkka, niin laitoin nyt sitten sen. (Toisessa tarkassa näkyi herkullisesti kaikki kylkimakkaratkin, joten säästin teidät niiltä.)  Noi tummat eivät siis ole verta, vaan sitä kuulakärkikynää.

Viilto on aika pitkä, kun sitä nyt olen tarkemmin syynännyt. Siskon vastaava oli varmaan puolet lyhyempi, kolmasosan ainakin, vaikka itse möökö oli isompi. Tosin hänellä se oli pinnan tuntumassa, kun meikäläisellä se oli siellä jossain uumenissa, josta syystä tietty menoaukkoa on pakko ollut suurentaa.

Mutta on meikäläisessä pahempiakin arpia, joten tyytyväinen olen.

VieläOliJotain:
Nyt mä en voi sitä yhtä juttua kertoa tässä, mitä meinasin vielä, koska muuten tulee taas takapakkia, mutta paljastan sen vaikka viikon päästä. Ei ole mitään ihmeellistä.

6 kommenttia:

 1. Sanelua: potilaan haava erittäin siisti. Ei infektion merkkejä. Lateraalipuolella lievää hematomaa, joka jo paranemaan päin.
  Eli ei ollenkaan paskempi :)

  VastaaPoista
 2. Ei paha ja vaalenee ja haalenee ajan mittaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Iloisesti olin yllättynyt, että noin kaunista jälkeä ovat tehneet.

   Poista
 3. Tissi mainittu! Ja nähty!
  Tätä on odotettu.

  Nätiltä näyttää. :)

  VastaaPoista