maanantai 21. joulukuuta 2015

yllättävä yhteydenotto

Olin kahvitunnilla, kun puhelin soi. Tuntematon numero, mutta vastasin kuitenkin.

Siellä soitti serkkuni, jota en ole nähnyt ainakaan kymmeneen vuoteen ja josta olen kuullut vain toisen käden tietoa niiden kymmenen vuoden aikana ja silloinkin tosi harvoin. Hän oli kuullut möököstäni ja nyt soitti kysyäkseen, mitä minulle kuuluu.

Juteltiin pitkä tovi aiheesta ja ilokseni kuulin, että myös hän - ikäiseni - on säännöllisesti jo vuosien ajan käynyt tutkituttamassa rintansa. Ja nyt taas, kun kuuli meikäläisestä. Puhtaat paperit oli saanut, mikä oli mukava kuulla, koska olin miettinyt tässä jo jonkin aikaa, että käyköhän hän myös tutkimuksissa. Nyt sain siihen varmuuden ja vielä senkin tiedon, että hän vaatii aina myös ultraäänitutkimuksen lisäksi. Hieno homma.

VieläOliJotain:
Tämän vuoden joululoma on sikäli poikkeuksellinen, että joudun näinä arkipäivinä jouluaattoa lukuunottamatta kampeamaan itseni ylös, vaatteisiin ja ulos ihmisten ilmoille, mikä tarkoittaa myös hiusten harjaamista ja hampaiden kampaamista. Ei voi vain jäädä viettämään haisemaan pyjamapäivän merkeissä, koska sädehoito.

Toisaalta ihan hyväkin, että on pakko nousta sohvalta juustojen, pipareiden ja konvehtien alta liikkeelle, etteivät nivelet revähdä sitten, kun täytyy taas vääntäytyä kaivokselle. Eli ei niin suurta pahaa, ettei jotain hyvääkin.

Täytyy pohtia, josko yrittäisin siirtää jonkun päivän sädetysaikaa aamuksi, jolloin voitaisiin mennä yhdeksi yöksi Kesäpaikalle. Toisaalta siellä tähän aikaan vuodesta ja näillä keleillä ainoa huvitus on saunominen, jonka kanssa pitää ottaa vähän iisimmin... Äh. Täytyy vielä miettiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti