lauantai 26. joulukuuta 2015

ei sähkölaitteiden läheisyyteen

Nyt olen jo niin säteilevä/ sädetetty, että olen todistettavasti vaaraksi - tai vaihtoehtoisesti hyväksi - sähkölaitteille.

Eilen Anoppilan ruokapöydän päällä olevasta lamppuhärpäkkeestä oli yksi roikkuva lamppu sammunut. Kun meikäläinen nousi ruokapöydästä ja kalautti ohtansa siihen, niin johan alkoi taas luksia löytyä.

Naureskeltiin sitä siinä aikamme, mutta ei siinä vielä kaikki. Kun sitten siirryin olohuoneen puolelle ja istahdin sohvaan, niin sohvan päädyssä seisova jalkalamppu puolestaan sammui. Sillä siunaamalla sekunnilla.

Meinattiin tikahtua nauruun Avokin kanssa tilanteen koomisuutta.

Notta jos on nyt jollain taloudessa rikkinäisiä lamppuja kautta sähkölaitteita, niin voipi tuoda tänne meille korjuuseen. Tai sitten voi laittaa koordinaatit sähköpostitse. Olen meinaan täysin vakuuttunut siitä, että kykenen hoitamaan niitä myös ns. kaukoparannustekniikalla.

4 kommenttia:

 1. Kyllä meinas mennä juomat rinnuksille kun tämän luin.... Ensimmäiseen lamppuun tiätty siirty ylimääränen sähkö ja toisesta lampusta sinuun lisävirtaa. hahahahah.....
  Olekko jo kokeillu pimeässä hohtaako tissi? :-D Olishan se kätevä yövalo... No joo olen hiljaa... *tirks*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kätevää olla tällainen vara-akku. :) Tissi ei valitettavasti hohda pimeässä. Ainakaan vielä. Katsotaan sitten kuukauden päästä uudestaan. Lupaan laittaa kuvan. :D

   Poista
 2. Kiitos päivän parhaista nauruista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Kyllä meitäkin huvitti suunnattomasti. :)

   Poista