perjantai 25. joulukuuta 2015

optinen tissiharha

Ne, jotka jo edellisiä blogejani ovat lukeneet tietävät, että meikäläisen rinnat ovat suht isot. Oikeammin aika hemmetin isot.

Ja siltikin, vaikka sen itse tajuan ja tiedostan ja näenkin joka hemmetin päivä peilistä, jotenkin kuvittelen, etteivät ne nyt sitten kuitenkaan niiiin isot oikeasti ole. Tai että muut eivät niitä näe niin jättikokoisina. Mutta niin vain sai taas ihmisen lapsi pettyä viattomassa uskossaan.

Kävin Stockalla kurkkimassa Sloggin toppitapaisia liivejä, jos jossain välissä vaikka sattuisin sellaisia pehmeämpiä kaarituettomia tarvitsemaan. Siihen tuli todella nuori myyjä kysymään, voisiko auttaa ja kerroin hänelle, mikä on homman nimi.

Hän totesi heti suoraan yhtään kiertelemättä, että "noista Sloggeista ei sulle kyllä löydy kokoa". (Onneksi ei sentään teititellyt!) "Ehkä urheiluliiveistä voisi löytyä, sun kokohan on varmaan ainakin G."

Juu, niin on. Ainakin G. Ja hänkin näki sen suorilta käsin sen enempää vilkuilematta, vaikka meikäläisellä oli villapaita ja toppaliivi päällä.

Pikkasen masentaa, kun jotenkin itse en miellä itseäni G-naiseksi. E ja F:kin kuulostavat jotenkin isoilta. Mielikuvissani olen korkeintaan sellainen DD-nainen. Tai jos on kovin pieni malli, niin sitten ehkä E, mutten ikinä G. Vaikka G:t mulla on olleet jo monta vuotta päällä... *huoks*

Siltikään en ole ihan heti innoissani suunnittelemassa pienennysleikkausta. En enää, kun nyt tämäkin pieni möököleikkaus toi jos jonkinlaista kipua ja kolotusta. Toisaalta jos pienennysleikkaus olisi tehty jo aikaisemmin, niin olisiko möököä edes tullut.

Äh, taas typerää ja turhaa jossittelua. Sitä paitsi mullahan ei ole enää mitään hätää.

11 kommenttia:

 1. Eipä kait sitä pienennysleikkausta kannata edes harkita jos ei ole suurempia niska/ hartiakipuja rintojen koosta johtuen.Eikä vissiin riskittömiä leikkauksia ole olemassakaan.

  Joulun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hartiathan mulla on kroonisesti jumissa ja joskus joku lääkäri sinne suuntaan vihjaili, jotta ryntäitä voisi ehkä mahdollisesti pienentää homman helpottamiseksi. Mutta ei ehkä kuitenkaan vielä vähään aikaan. Jos koskaan.

   Joulun jatkoa! :)

   Poista
 2. No, löysitkö G-tisseillesi mitään?

  Hyvää Joulun jatkoa! PS. olit taas, Noitaseni, oikeassa: puhdas vastaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eh. Mutta en kyllä ihan tosissaan etsinytkään, kun vielä ei ole tarvis. Ilmakylpylinjalla mennään toistaiseksi.

   Samoin sinne! ps. Tietysti olin. Hieno homma! <3

   Poista
 3. Ja mäkö sulle menin Sloggeja suosittelemaan... Eipä ole mun kohdalla tullut tuota ongelmaa vastaan niissä liiveissä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä. Tää on mun ainainen ongelma, jos olen muualla ostoksilla kuin Funky Ladyssa. :)

   Poista
 4. Mjoo, mulla on 75 H, ollut aina vähintään G, myös hoikempana aikana, tiedän tunteen. Kun ne alkoivat kasvaa, ne kasvoivat koulun kesäloman hei A:sta D:en, koulukavereiden ilmeet oli todella näkemisen arvoiset ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun olis ehkä sittenkin pitänyt pyytää joululahjaksi uus puhelin... Siis kesäloman aikana :)

   Poista
  2. Siihen aikaan, kun meikäläinen koki muodonmuutoksia, olivat löysät paidat muodissa, joten mitään yht'äkkisiä yllätysmuutoksia ei päässyt tapahtumaan. Salassa kasvatin omiani. :D

   Poista
 5. Mä olisin päässy pienennysleikkaukseen jos olisin pystyny pudottaan painooni tiettyn rajan alle. Ei tapahtunu. No sitte ku multa leikattiin palanen niin sanoin että piennennetään sitte pala kerrallaan. Käy se vissiin näinkin. Kesähelteillä oli ärsyttävää nukkuakin rintsikat päällä kun on tottunu siihen "Chanel 5" -yöpaitaan. Mutta eivät suostuneet ottaan kerralla enempää. Vaikka lupasin että voi luovuttaa osan vaikka jollekkin joka tahtoo isommat. Vois vaikka myydä luomusilikonina. Mun olkapääni kiittäis kovasti. Mutta vielä joudun tässä omia G/H, riippuen mallista, kuskaileen. Jonain päivänä... Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoin joskus, että jos tässä möököleikkauksessa joudutaan tekemään radikaaleja toimenpiteitä (kokopoisto), niin sitten saa lähteä toinenkin samalla oven avauksella. No, nyt ottivat vain palasen, mutta onneksi isommasta tissistä, vaikkei se kyllä mihinkään näy: yhtään ei pienentynyt.

   Mä taas puolestani olen viimeiset reilut 10 vuotta nukkunut rintsikat päällä, joten pikkasen on ollut tottuminen tähän 'luonnontilaiseen' nukkumiseen ja ilmakylpyilyyn. Ehkä tässä vielä kesään mennessä päästään normitilaan tässäkin asiassa. Tai sitten ei.

   Poista