sunnuntai 31. tammikuuta 2016

ohuesti hatuttaa

Illalla ihmettelin, että mikäs akana se on tissin alle pesiytynyt kun niin nipistää. Piti ihan valoon ja pelin tykö könytä katsomaan.

Joo, nyt on sitten tissinaluskin auki. Ei isosti, mutta kumminkin, piru vieköön. Ja huomenna pitäisi pystyä pitämään utaretukia koko pitkä päivä. Saas nähdä, miten senkin kanssa käy. Voi olla, että kaivoksella nähdään jotain ihan ennen näkemätöntä aktiviteettia & taukohumppaa, kun alan riipiä ryntäitäni vapauteen.

Mutta että pitkin... Kirottua.

VieläOliJotain:
Ja kainalo sen kun komistuu, kun tumman kuoriutuvan nahan alta pilkistelee possunpunainen uusi iho. Bjyytiful indiid.

8 kommenttia:

 1. Täytettä sinne tissin alle, ja toisen tissin alle saman verran - saat molemmat oikein kunnolla tyrkylleen :)
  Anteeksi hävitön huumorini, mutta sä kestänet sen.
  Kurjaa tuo on, voin kuvitella tunteen, kun näitten omien E/F -hinkkieni kanssa välillä hermostun, kun ei ole sellaista mallimaista vakoa ja sitä olematonta vakoa tai niiden alusta hoitelet. You know...

  Mutta ei muuta kuin aamulla tissit "rököllään" töihin; TM:n tennissukat pehmusteena ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis teoriassahan toi sun neuvos on ihan mainio. Käytännössä se vaan tarkoittaisi sitä, että mun ryntäät tulisivat ulos, vaikka olisi poolokaulus päällä. Nytkin eletään näillä 'tyrkyillä' ihan siinä huulilla, että juuttuuko m-puolisilta kaivoskavereilta sana kurkkuun vaiko ei. ;)

   "Tissihiki" on asia, josta osa siskoista ei tiedä mitään. Haluaisin kuulua heidän joukkoonsa. *huoks*

   Joku viritelmä on kyllä aamuksi keksittävä. Pyykkipojat nänneihin ja narulla niskan taakse tms.

   Poista
  2. Niinpä - kun on viidennestä luokasta asti "kärsinyt" näistä, niin kyllä joskus toivois, että heräis joku aamu vähän pienemmillä, vaikka c-kupeilla... Mutta onhan näistä ollut hyötyäkin ;)

   Noi pyykkipojat kuulostaa kivuliailta, mä ottaisin silti riskin ja käyttäisin niitä tennissukkia. Olispa edes päivän kaivosmiehet viisastelematta mistään... ;)

   Poista
  3. Luulen, että pää kolahtaisi kattoparruun aamulla, kun normivoimalla ponkaisisi sängystä, jos tissit olisivat muuttuneet pieniksi söpöiksi c-kupeiksi yön aikana. :D

   Päivä oli töissä niin kiireinen, ettei siinä ehtinyt 'tissiä' sanoa. Eikun 'kissiähän' se olikin. ;)

   Poista
 2. Joskus muinoin synnärillä sidottiin mammojen arat, maidosta täyttyneet rinnat, semmosella flanellisidoksella, onnistuiskohan joku sellanen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei mitkään flanellit pitele, valitettavasti. Tai ainakaan niin, että kehtaisi ihmisten ilmoille mennä. :D

   Poista
 3. Aika rajulta se kainalo näyttää tuossa edellisessä kuvassa. Mutta nehän on ihan palovammoja ja niinä niitä kait tulee hoitaakin. Meidän yhden lapsen isä sai selkään sädehoitoa leukemiaa sairastaessaan ja hänelle tuli myös pahat palovammat hoidon seurauksena. On kurjaa, että hoito aiheuttaa huonoa oloa, vaikka sen pitäisi olla hyvästä. Onneksi iho paranee aika nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tää tästä, kun tietää, miten paljon pahempaakin olisi voinut olla. Kunhan nyt keräilen sympatiapisteitä. :)

   Poista