keskiviikko 20. tammikuuta 2016

"ruskie neitsyt, valgie neitsyt sano sinä, sano sinä..."

Ei tässä ole neitseitä nähty vähiin aikoihin. ei ruskeita eikä valkeita, mutta ruskea tissi sen sijaan on nähty. Ja valkea siinä vieressä kaverina. Puhumattakaan kainalosta!

Niin koomisen näköistä, kun toinen puoli rynnäksestä on ruskea ja toinen kalan b-puolen värinen. Ja kainalohan kesälläkin on yleensä se, joka ei rusketu, kun on piilossa, mutta nyt keskellä talvea meikäläisen kainalo on kyllä niin ruskea, ettei koskaan ennen.

Taannoin n. kolmannes ihmisikä sitten, kun kävin iho-ongelmieni takia valohoidossa, olin myös ihan kivasti ruskettunut keskellä talvea ilman käymättä Suomen rajojen ulkopuolella. Kaksi härkästä yhdellä kärpäsellä siis. Hävisivät meinaan iho-ongelmatkin.

VieläOliJotain:
Mun sosiaalisuus alkaa huolestuttaa jo. Tänäänkin juttelin ensin ennen hoitoa erään vanhemman rouvan kanssa ja sitten vielä hoidon jälkeenkin hetken toisen samaa sarjaa olevan kanssa. Ovat maailmankirjat sekaisin nyt!

Mukavia olivat kyllä molemmat. Jälkimmäisellä oli toiseksi viimeinen hoito edessä ja hihkaisin hänelle raikuvat onnittelut kyllä vilpittömän iloisena hänen puolestaan.

No, ehkä ne hormonit sitten palauttavat meikäläisenkin maan pinnalle takaisin. Loppuvat kaikennäköiset turhat hilpeilyt ja muut mukavan puhumiset.

4 kommenttia:

 1. Rusketukset haalenevat ajan myötä, hitaasti, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Nii ja muista, et ens kesänä ei sitten vielä yläosattomissa aurinkoa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain luin, että vuosi olisi varuaikaa, mutta ehkä naapureiden kannalta parempi, ettei enää ikinä. ;D

   Poista