maanantai 18. tammikuuta 2016

2/3

Eli enää kymmenen kertaa jäljellä sädehoitoa, josta viimeiset viisi ovat sitä 'boosteria' eli kohdennettua sädetystä leikkauskohtaan. Vähiin käy ennen kuin loppuu. Outoa, että tässäkin hommassa loppusuora jo häämöttää.

Tänään kuuntelin odottaessani frouvasväen jutustelua ja kyllä minä niin melkein mieleni pahoitin. Ihan silkkaa soopaa ja turhasta panikointia olivat suurin osa puheistaan. Teki mieli puuttua keskusteluun ja sanoa, että "hei, muijat, järki käteen nyt tossakin hommassa", mutta en jaksanut. Hysteerikkojahan on ollut maailman sivu ja enemmän vain tuntuu jostain sikiävän. Kai ne siitä joskus järkiintyvät. Tai sitten eivät.

Siis jutut olivat tasoa "olen käyttänyt hammastahnaa, jossa oli ainesosaa X, josta syystä mulle tuli tämä rintasyöpä". Just.

Voe helevettiläinen, etten paremmin sano. Täytyy sääliä niitä lääkäriparkoja, jotka joutuvat tällaisia hattarapäitä hoitamaan. Tai niitten miehiä/ kumppaneita !! Ja ihan täyspäisiltä näyttivät päällepäin. Ettei osaa etukäteen varoakaan. Auta armias...

4 kommenttia:

 1. Minusta on vuosien myötä tullut sellainen, että puutun herkästi muiden keskusteluihin, jos ne mielestäni ovat ihan hakoteillä. Tosin niitä tuntuu olevan aina. Ja tänään juuri radiosta suureen ääneen selitettiin, että professori on ilmoittanut, että purkissa jogurttia on enemmän syöpää aiheuttavia aineita kuin useassa tupakassa. Että tälleen! Nyt ei sitten uskalla syödä enää edes jogurttia, vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ainakin ennen ollut - ja näyttäisi tämän päivän perusteella olevan vieläkin - hermo niin herkkäkatkoinen, etten oikein uskalla puuttua typeriltä kuulostaviin keskusteluihin. Voin puhua sivu suuni ja sitten saan taas hävetä.

   Joo, ei. Lähdevesi ainoastaan suoraan tuohilipista juotuna ja pienet kivet ovat syöpävapaata ravintoa. Muista tulee ainakin se syöpä, jos ei jotain pahempaakin.

   Poista
 2. Puhuit vakavaa asiaa, mutten voinut nauramatta lukea, auta armias ;D

  Sarille, olen ollut jo vuosia sitten luennolla, jossa ettei olisi sama proffa puhui tästä. Prosessoidut maitotuotteet aiheuttavat syöpää. Jogurttipurkin kantta ei kannata nuoleskella, siinä vasta myrkkyä onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Revin siinä aikani kuluksi kynsinauhat nilelle, etten olisi sanonut niitä paria valittua sanaa. ;)

   Eli maito ainoastaan suoraan utareesta imettynä, niinkö ? Ei helevetti tätäkin. Tärykalvosyöpä tulee, kun tollasia professoreja kuuntelee.

   Poista