sunnuntai 31. tammikuuta 2016

kauhukuvia todistusaineistoksi

Tai kuva. Eli mun kainaloparasta näin sädetyksen loppumetreillä. Hyvin näkyy, kun iho on kääriytynyt ihan rullalle tosta arven kohdalta ja vierestäkin.Kuvassa ei näytä juuri miltään (koska on rasvattu ja siksi terveemmän näköinen), mutta voin vakuuttaa, että tuntuu sitten senkin edestä. Eikä mun kainalonahka nyt noin ryppyinen normisti ole, mitä tossa yläpuolella näyttää. Se nahka on vaan palanut siitä monta kertaa peräkkäin tän kuukauden aikana ja siksi on kuin norsun persiitä.

Mutta joo, Harmi toisaalta kun ei ole kesä. Voisi olla hihattomissa 24/7. Siis työmaallakin ilman, että jäätyy kalikaksi ja leimataan lopunajan kajahtaneeksi.

VieläOliJotain:
Myös nahkan väri on oikeasti tosi tumma, melkein tummanruskea, vaikka kuvasta sitä ei huomaakaan.

4 kommenttia:

 1. Siis tyhma kysymys, mutta miksi kainaloa rusketetaan eika sita tissia?
  Vai kumpaakinko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normikysymys. :)

   Rintaa siis on sädetetty viistosti ylhäältä ja viistosti alhaalta tavallaan kainalon suunnasta eli siksi kainalo on jäänyt siihen 'tulilinjalle' ja kärsinyt. Lisäksi luulen, en tiedä, että sädettävät kainaloa varmuuden vuoksi, ettei siellä imusolmukkeiden syövereihin jää piilimään mitään yksittäisiä syöpäsoluja. Eli kyllä tissikin on ruskettunut myös. Oireet ovat tulleet tuonne kainaloon, kun huonommin ilmastoituu kuin rinta. Rinnan alus on myös riskipaikka, jossa mulla näkyy vain hienoista muutosta, onneksi.

   Poista
  2. Öö,sitä mietin,olisiko palovamma rasvalapuista iloa tuohon harmiin? Nehän kaiketi pitää sisällään jotakin särkyä vähentävää'juttua'Luultavasti sulla on niitä kaappi täys, mutta tuli mieleeni yhtäkkiä :D - katti

   Poista
  3. Vois ollakin, mutta tässä hoidon aikana on kaikki muut ns. hoitavat rasvat yms. kielletty paitsi Bepanthen. Itse olen aloeta, kookosöljyä ja pihkavoidetta käyttänyt 'salaa'. Mutta nyt kun hoito päättyy, niin ehkä jollain tanakammalla voisi yrittää jouduttaa paranemista.

   Eli kiitos vinkistä, kysyn sitä huomenna lääkäriltä (jos muistan). :)

   Poista