tiistai 12. tammikuuta 2016

vertaistu-kiva-tutusta

Joo, ei auttanut, vaikka mulla oli tänään aika jo klo 15. Kolme varttia sain odotella vuoroani, kun se ei vaan kaikilta tosiaan tunnu luonnistuvan. Itse olin - otin kellosta aikaa - 9 minuuttia siellä sisällä, että sen verran on vara muita arvostella.

Tälläsin itseni siihen lavitsalle ja sanoin hoitsulle, että "mä vähän käännän kylkeä, kun silleen se menee oikein" ja eikös se oikean puolen tatskapiste osunut juuri tismalleen kohdilleen. Itäsuomalaisia sukujuuria omaava hoitaja repesi nauramaan ja sanoi, että "siehän taitava jo oot, kun löydät pisteetkin ihan ite". No, vähän siinä vielä nyittiin, mutta noin periaatteessa oikea asento löytyy ilman suurempia ihmettelyjä.

Siinä odotellessani juttelin sellaisen naisen kanssa, joka on muutamana kertana ollut samaan aikaan siinä käytävällä kanssani huokailemassa aikataulujen kusemista. Ihan samoja aatoksia oli hänellä, mitä eilen kirjasin postauksessa ylös. Ja hänkin jo ulkonäöstä tietää, kenellä siellä se kymmenen minuuttia venyy puolella tunnilla, ihan niin kuin minäkin. Vaikea on pitää naama peruslukemilla, kun  ne etanat sitten ulostautuvat sieltä pukuhuoneista. Meikäläisestä meinaan voisi tietyissä tilanteissa ottaa kuvan ja laittaa sen sanakirjaan kohdalle "naama norsunvitulla". Ei tartte paljon aatoksiani arvuutella.

Toisaalta. Saan tietysti olla onnellinen, että omalla kohdallani nämä 16 kertaa ovat menneet hyvin ja liukkaasti lukuunottamatta tuota odottelua. Pieni riesahan tämä loppujen lopuksi on ja kolmen viikon kuluttua toivottavasti jo kokonaan ohi. Että ehkä mä siltä pohjalta kestän. Onneksi on aina luettavaa mukana.

VieläOliJotain:
Huomenna ja torstaina täytyy pakata kassiin mukaan normia tuhdimpi annos Zeniä, että jaksan odottaa, kun aika on vasta klo 16.40. Ja ehkä vähän Namiakin...

6 kommenttia:

 1. Minulla on nykyaan kannykalla Elisan kautta lataamiani e-kirjoja, joten aina pakostikin mukana jotain luettavaa kun laakariin tms odottelen pitkaan. Siis sen jalkeen kun odotus on jo mennyt niin pitkaksi etta naamakirjan ja iltalehtien sivut on tullut sielta luettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin vanhanaikainen, että mulla kulkee ihan paperiversio aina mukana. Missä tahansa mitä tahansa odotankin, niin kaivan kirjan esiin, kun muut kaivavat kännykästä feispuukin. :)

   Poista
 2. Mä ehdin kutoa muutamat villasukat kun aikoinani kävin sädehoidossa. Välillä ei tosin ehtinyt saada pyllyä penkkiin kun kutsu kävi etuajassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanoin kans eilen sille rouvalle, että tarttee vissiin ottaa kudin mukaan. Ehtii meinaan aika pitkän pätkän kaulaliinaa puikota odotellessa...

   Poista
 3. Eikö niillä ole kahta pukuhuonetta, että toinen vois riisua toisessa samalla kun se hidas äheltää vaatetta päällensä siellä toisessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On eikä se siinä pukeutumisessa mätäkään, vaan etteivät vaan jostain syystä suoriudu siitä toimenpiteestä ja se on sitä äheltämistä sitten.

   Poista