perjantai 15. tammikuuta 2016

no, johan sitä oli jo odoteltukin

Meinaan nuorta mieshoitsua. Sellaista ei olekaan näkynyt yli kuukauteen eikä kertaakaan tuolla sädehoitopuolella. Siis muuten kuin ohimennen. Mutta nyt oli sitten hölskyttelemässä meikäläisen tissejä ojennukseen. Eikä ollut ollenkaan paskemman näköinen. En viitsinyt kyllä kovin kauaa tuijotella, kun oli jotenkin niin alaston olo...

Josta hölskyttelystä muistankin sen toisen hoitsun kommentin, kun mua väänteli oikeaan asentoon. "Älä sä vielä vedä, odotetaan ensin, että pysähtyy."

Voihan viulu, huilu ja sello !! Mutta kyllä mua naurattikin. Miettikää nyt itse: kun meikäläistä makuuasennossa kipakasti vetäisee johonkin suuntaan, niin hetken kestää ennen kuin tissit pysäyttävät liikkeensä. Jotenkin niin mua, vai mitä ?

VieläOliJotain:
Perjantain kunniaksi oli kone kuulemma toiminut moitteettomasti, josta syystä mäkin olin reilut kymmenen minuuttia etuajassa hoitoni kanssa. Ja kerrankin myös bussi tuli ajallaan, joten viikonloppua pääsin sitäkin viettämään ihan ajoissa.

Lähikaupassa törmäsin naapurin Samisrouvaan ja vaikka niin erilaisia muuten ollaankin, niin huumorintaju osuu kyllä kohdilleen. Vähän sellaista mustahkoa on hänenkin huumorinsa ja kun se yhdistetään hyvään tilannetajuun, tulee uskomattomia käkätyshetkiä. Kuten tänäänkin. Kiva oli tavata pitkästä aikaa.

2 kommenttia:

 1. No sehän ei varmaan pysähdy ollenkaan jos sä rupeat hihittämään ja hytkymään?

  Leppoisaa viikonvaihdetta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei. Siksi pitääkin yrittää pidätellä. Naurua (ja muutenkin). ;)

   Kiitos samoin sinne! Täällä menee vkoloppu luomusti. Siis rintsikoitta. :)

   Poista