torstai 22. lokakuuta 2015

Päivä yhdeksän

Marraskuusta tulee mielenkiintoinen kuukausi.

Marraskuun aikana minun pitäisi revetä tavalla tai toisella ainakin kolmeen HUS:n eri yksikköön joko itseni tai Isomman kanssa. Siis jos mitään bonuskäyntejä ei tule.

Kuun alussa minulla on siis tissilääkäri. Ja nyt puhutaan tämän hetkisen tiedon mukaisista aikatauluista. Samoin Isomman pitää muistaa käydä toimittamassa tilkka verta ja nokare pskaa omaa kontrollilääkäriään varten.

Sitten minulla on tissileikkaus Kirurgisella.

Kun sieltä olen toivon mukaan kotiutunut, suuntaamme Isomman kanssa lääkäriin Naistenklinikalle, koska suolistosairauksien poli on siellä remppaevakossa.

Jos näistä on selvitty kunnialla, on meikäläisellä vielä kontrollikäynti Kätilöopistolla liittyen siihen toukokuiseen hilpeään tapaamiseen laserleikkurin kanssa, jos kuka uskaltaa muistella.

Lisäksi marraskuulle osuvat sopivasti noiden yllä mainittujen rientojen väliin ripoteltuna TM:n synttärit, meidän hääpäivämme, Isomman synttärit sekä isänpäivä. Ihan selvää sabluunaa ei ole, missä näitä kaikkia juhlia vietämme ja millä porukalla, mutta ehkä tässä joku ratkaisu keksitään.

Joten elämme vielä varsin haasteellisia aikoja, jahka marraskuuhun joudutaan.

VieläOliJotain:
Eilinen oli ihan kohtuullinen päivä, vaikken juuri mitään jaksanut tehdäkään. No, pyykkiä pesin, - siis kone pesi -, mutta siinäpä se melkein sitten olikin.

Olo on edelleen epätodellinen.

6 kommenttia:

 1. Voi ei, luin, jotenkin aiheeseen sopien, että "Lisäksi marraskuulle osuvat sopivasti noiden yllä mainittujen RINTOJEN väliin ripoteltuna TM:n synttärit..."

  Pelastit päiväni - ihana mielikuva!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos siinä vaiheessa on vielä rintojenväli, johon ripotella TM synttäreiden kunniaksi, niin mikäettei. :D

   Poista
 2. Ei tule tekemisen puutetta, kalenteri tulee tarpeeseen...Tollai kun kiiruhtaa niin ehkäpä sitten joulusta tulee mukavan rauhallinen ja rentouttava!

  Vilinää ja vilskettä siis tiedossa, nyt tankkaat voimavaroja että jaksat!

  Meillä on molemmat ipanat marraskuun lapsia, esikoinen tulee jo 18-v, autokoulu työn alla...Kääk!

  Halaus Pohojammaalta!

  -Heidi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, olisiko kalenteristakaan apua tuohon ruuhkaan. Joulusta tulee toivottavasti rauhallinen ja erilainen. Tai tulee, kun pistetään tulemaan.

   Vähän tässä on väsy ja huokasuttaa, mutta onneksi viikonlopussa on yksi ylimääräinen lepotunti.

   Samoin sinne ! :)

   Poista
 3. Vauhtia teidän perheestä ei tule ensi kuussa puuttumaan. Saisi ehkä nytkin olla vähän ylimääräistä toimintaa, niin pää saisi muuta ajateltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja työ pitää huolen kyllä siitä ylimääräisestä. ;)

   Poista