lauantai 20. helmikuuta 2016

väsymystä

Kyllä on viime aikoina väsyttänyt, voihan pieksut sentään! Viime yönä nukuin kirjaimellisesti kellon ympäri ja tuntuu, etteivät päikkärit siltikään olisi ihan mahdoton ajatus. Voiko nukkua liikaa ?

On tässä ollut tietty aika hässäkkäviikko töiden ja Isomman vanhojentanssienkin kanssa, joten ei ihme, että väsytti, mutta että näin paljon.

Mielen vieressä kävi ajatus, että onkohan tässä kaikki nyt ihan ok, kun on niin poikkinainen olo...?

Todennäköisesti on. Enhän syksylläkään potenut mitään sen ihmeellisempää tai normaalista poikkeavampaa väsymystä. Tai en ainakaan huomannut mitään sellaista.

Äh, turha miettiä tällaisia. Raittiin ilman puutosta tämä vain on ja siihen tulee vielä tänään onneksi täydennystä.

6 kommenttia:

 1. En tiedä, mutta eräs tuttvanai sanoi, kun hänellä oli sädetykset ohi, niin sitten tuli väsymys. Hän sanoi, että olisi nukkunut varmaan ympäri vuorokauden, jos olisi voinut. Väsymys kyllä meni ohi jonkin ajan kuluttua. Eihän se sädetyskään ole ihan pikku juttu vaikka tuleekin pienelle alueelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tämä mullakin varmaan on. Ja tietynlaista piilevän stressin purkua. Onneksi jo yksi kunnollinen pitkä yö tekee ihmeitä. :)

   Poista
 2. Nyt kävi vahinko - en odottanut törmääväni vanhaan Nollavaimo blogin pitäjään...En oo siis niin mitään blogeja kerennyt aikoihin ihmettelemään, ja nyt sen kerran kun, niin oon "taas siellä Virtasen viiksissä".
  Mutta hei, tsemppiä sulle, ainakin tyyli on taas muuttunut.
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt kun tiedät, niin osaatkin sitten vältellä.

   Poista
 3. Ylös, ulos ja lenkille!
  -b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntemattoman anonyymin kannattaa olla varovainen täällä neuvojensa kanssa. Ja muutenkin.

   Poista