sunnuntai 14. helmikuuta 2016

todellinen oire

Eli otsikkokin sen jo kertoo, että nyt on kyllä havaittavissa näistä hormoneista jo ihan todellisiakin oireita.

Alkuviikon luulin, että vain kuvittelin, mutta tässä vaiheessa se on nyt pakko jo myöntää, että en kuvitellut: hormonit tekevät meikäläiselle pahoinvointia (mikä niissä erittäin yleisissä sivuoireissakin mainittiin). Ei toistaiseksi oksennukseen asti, mutta sellaista kuvotusta pari-kolme tuntia lääkkeen ottamisen jälkeen. Ja vähän närästääkin. Eikä auta, vaikka sen pillerin ottaisi ruokailun yhteydessä, paha olo tulee joka tapauksessa.

Josta syystä on erittäin perusteltua, etten ota sitä ainakaan aamulla. Töiden jälkeen kotona illalla on helpompi pahaa oloa sietää kuin töissä. Eikä se nyt ihan hirveän kauan tunnu kestävän, tunnin, pari korkeintaan. Siis toistaiseksi, tulevaisuus näyttää, mihin posliinin halailuihin tässä vielä päädytään.

Mutta jos näillä oireilla selviän, niin enköhän mä kestä. On siinä hyväkin puolensa, että pikkasen iltaisin yököttää: ei tule syötyä niin paljon. Joten voisi toivoa pientä laihtumistakin tässä ohessa. Pääasia kuitenkin, ettei ruokahalu missään nimessä vaan ainakaan kasva. Se olisi ihan katastrofitilanne silloin.

Että sellaista. Helppo on tehdä porukoille Ystävänpäivän kunniaksi pannukakkua, kun ei itsellä tee tipan tippaa sitä mieli. Ennemminkin tuoreet rouskuvat vihannekset kutsuvat meikäläistä lujemmalla äänellä. Porkkana, kurkku, paprika... Tiedä kuulkaa, mikälainen fitness-täti meikäläisestä vielä näiden viiden vuoden aikana kehittyy ! (HAH !!)

VieläOliJotain:
Vettä kun vielä oppisi juomaan suosituksien mukaisen määrän päivässä, niin hyvä olisi. Nyt nestetarve tulee tyydytettyä pääasiassa valkoisella teellä.

8 kommenttia:

 1. No meillä on ihanan samat ystävänpäiväherkut. Just tein pannaria, mutta sen kanssa kävi ihan toisin kuin sulla: unohdin sokerin taikinasta, joten se ei tunnu maistuvat juuri muille kuin mulle. Tietäähän sen, miten tässä käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sen verran maistoin, että ihan hyvää oli tullut, mutta muuten ei tehnyt mieli. Maustekurkun söin iltapalaksi.

   Tollasesta sokerittomasta pannaristahan voi tehdä jonkun 'pitsantapaisen'.

   Poista
 2. Ou, pahoinvointi, yöks, raskausajat palaa mieleen. Iso YÖK, toivottavasti löydät jonkin helpottavan poppakonstin.

  Veden juonti, vaikeata ollut mullekin kunnes aloin sekoittaa sitruunamehua veteen niin johan uppoaa. Ja on muuten hyvää!

  Hyvää Ystävänpäivän iltaa Pohojammaalta!

  -Heidi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi ei vielä ainakaan ihan tota luokkaa yökköä. Muistanpa minäkin ne ajat...*yrjö*

   Sitruunan kanssa pitäisi sitten muistaa aina se xylitol-purkka eikä sekään ole vahvuuksiani. Hmpf.

   Hyvää alkanutta viikkoa sinne Pohojammaalle !

   Poista
 3. Hyvä vinkki nesteen juomiseen on pitää vesi/vissypulloa töissä tietokoneen vieressä. Miksei kotonakin.

  Jaan kanssasi yököttävän olon. Röökinlopetuslääke on yhtä kauhea myrkky kuin sinun lääkkeesi. Sivuvaikutuslista oli kilometrin mittainen. Oliko muuten sun lääkkeesi sivareissa psykoosia? Jos rupeen kirjoittelemaan ihan hulluja, tiedät mistä johtuu ;) Toisaalta mun lääke ei ole pakollinen, joten olen jättänyt välillä ottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla töissä vesipullo, mutta kun se on hyllyllä selän takana, niin muistaakos sitä... Pöydällä kun on jo kaksi teemukia, niin siihen ei enää mahdu.

   Tarkistin: ei ollu psykoosia !! Käsittämätöntä. Mutta varmaan mulle se tulee, niin pääsevät lisäämään listaan. Onkohan näitä lääkkeitä testattu mitenkään ? Luulen, että testaus tapahtuu tässä 'hoitamisen' ohessa. Jihaa...

   Poista
  2. Vesipullo pois sieltä selän takaa :)

   Sen verran on testattu, että on saatu selville kaikki kamalat sivarit: aivoinfarkti, rintakivut, rytmihäiriöt, verioksennukset, itsetuhoiset ajatukset ym. ( tässä oli vain murto-osa listasta);D

   Poista
  3. Selma! :)

   Ootko varma ? Luulen, että noikin on tullu esiin ns. tuotantotestauksessa eli ihan käytössä. :D

   Poista