maanantai 1. elokuuta 2016

30 vuotta to go

Kävin moikkaamassa Muoria. Hän istui ruokapöydän ääreen leyhytellen paitaansa, kun oli niin kuuma.

"Hormoonihiki pukkaa."

Just. Eli jos elän vielä sen suunnilleen kolmekymmentä vuotta, niin hikiset paikat on tiedossa. Kirjaimellisesti.

VieläOliJotain:
Vilkaisin mielenkiinnosta tilastoja tästä blogista. Viime marraskuussa täällä oli käyty noin 10 000 kertaa.

Kuka minut tietää, niin tietää myös, että lempilausahduksiani on "valhe, emävalhe, tilasto" eli pikkasen epäilyttää. Mutta jos todellisuus on edes puolet tuosta, niin aika mielenkiinnostavasta aiheesta olen osannut kirjoittaa. Vai onko porukoita kenties kiinnostanut, heitinkö jo lusikan nurkkaan..? ;)

6 kommenttia:

 1. Joo kyllä sitä hikeä ilmeisesti saa loppuiän pyyhkiä ja leyhytellä.
  Mä uskon, että sun aiheesi on ollut niin mielenkiintoinen, että varmasti lukijoita on riittänyt. Myös tapasi kirjoittaa asiasta suoraan ja kaunistelematta, on varmasti antanut monelle saman kokeneelle voimaa tulevaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut taas pikkasen lämpimämpiä öitä meikäläisen peiton alla. Puuuh. Harvemmin syksy ja talvi on meikäläistä niin houkuttanut kuin päättyneellä viikolla.

   No, kiva kuulla, jos noin on. Toivotaan niin. Ja kiitos. :)

   Poista
 2. Sarin kommentista tuli mieleen: ehkä monelle viimeaikoina ip-lehdissä ja akkojenlehdissä rintasyövästään märisseistä olisi tehnyt hyvää lukea tätä sun blogia. Ja sitä toistakin.

  Että asioista voi puhua silloinkin kun ne on ajankohtaisia, eikä olla niiiin salaperäisiä ja "voi voi kun meidän perheessä nyt on jotain murhetta mutta en nyt kerro enempää, mutta kerron kuitenkin koko Suomelle, että jotain on ja varmaan kohta tästä joku kuolee" - ja sitten tsädäm: tullaan yhtäkkiä niin iloisena ja pirteänä esille, että kauhea kokemushan se oli mutta kyllähän meidän perhe siitä selvisi".

  Tämä sun blogi kertoo avoimesti sen, millaista se on ollut, päivästä päivään. Ei mitään salailua.
  Kuten Sari sanoo, tää on varmasti antanut voimaa monelle saman kokeneelle - mutta mä luulen, että sen lisäksi tää antaa varmaan voimaa myös niille, joilla on joku muu vaikea sairaus ja pelottavia leikkauksia ja hoitoja edessä.
  Kaikesta voi selvitä, kun uskoo lujasti!

  (En tiedä, osasinko taaskaan kirjoittaa asioita niin, kuin ne ajattelin, mutta sä varmaan ymmärrät mitä tarkoitan :D - parempi kun lopetan nyt.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin ärsyttää pikkasen just se hiton salamyhkäisyys, vaikka muuten tungetaan sinne lehtien palstoille. Ja sitten se hemmetin tekoreippaus. Joo, ei tartte tuhkaan hukuttautua, mutta sellainen normaali, asiallinen suhtautuminen olisi ihan mukavaa vaihtelua.

   Tosta, kun sanoit, että näistä jutuista on ollut apua ehkä muillekin vaikeuksissa oleville. Toivottavasti on ollut. Tai vaikka vaan just sitä uskoa, että kaikenlaisesta voi selvitä ja vielä hyvin.

   Eikä sua ole mitenkään vaikea ymmärtää. :)

   Poista
 3. Mä en yhtään ihmettele, etteikö täällä 10 000 ihmistä pyörisi sun tarinaa lukemassa :) Sun tapasi suhtautua asioihin ja kirjoittaa asioista saa aikaan sen, että täällä käy ihan mielellään. Joten kiitos siitä, että kirjoitat asiasta just niinkuin se on, mitään kaunistelematta ja mitään kauhistelematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No, ei täällä ihan tollasta määrää kyllä käy. Luulen, että parikymmentä aktiivia on, jotka sitten käyvät monta kertaa ja siitä tulee toi luku. Siksi en tykkää tilastoista, kun antavat väärää tietoa järjestään. Olishan se toki hienoa, jos miljuunat mun juttuja lukisivat. :D

   Kiitos itsellesi. :)

   Poista