perjantai 2. syyskuuta 2016

nou kommentteja

TM katsoi Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmaa. Lopussa haastateltiin häntä, jonka nimeä en mainitse.

TM: "Eiks tää, saatana, lopu koskaan. Tota lätinää jaksa kukaan kuunnella."

En ota kantaa, en katsonut enkä edes kuunnellut. Toisille vaan julkisuus on kuin huumetta.

VieläOliJotain:
Itseasiassa ei ole mitään. Siis uutta. Päivä kerrallaan eteenpäin kohti marraskuuta ja ensimmäistä kontrollikäyntiä.

20 kommenttia:

 1. Mä katsoin sen ja ajattelin sua sitä katsoessani. En siis sairauden takia vaan siksi, että tiesin, että sua ärsyttää, jos katsot. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai olet sitä mieltä, että olisi ärsyttänyt? No, hyvä sitten, etten katsonut. :D

   Poista
 2. En katsonut, mutta kuinka ollakaan, jommankumman iltapv.lehden eräänä otsikkona, että ko. henkilö juontaa Roosa nauha-gaalaa, vaikka kaljuna, jos hiuksia ei ole. En tiedä, missä gaala on, telkkarissa vvai missä, mutta hiukanko ärsyttää. Sama juttu Kardashianeissa, esiintyykö joku leideistä bikineissä, ilman mitään vai onko ollut jossain vai ollut olematta. Viihdesivujen vakiouutiset. Aaarrrgghhh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarve olla lööpeissä on todella kova. Ehkä se auttaa häntä. Itse kuvittelisin sen vain syövän energiaa, mutta mähän en olekaan julkkis. Luojan kiitos.

   Poista
 3. Iltapäivälehtiä kun taas lukee...minäkin haluaisin sairauksista ne hyvät puolet, sitten voisin sairastaa hymyillen joka päivä, ei ottais päähän eikä perhe kärsis yhtenäkään päivänä. Mutta valitettavasti joudun tästä omastani pitämään nämä kaikki paskatkin puolet ja elämään koko paketin kanssa. Ihan niinkuin kaikki muutkin joilla on joku sairaus - sairauksista kun ei voi nyppiä vaan niitä kivoja puolia, vaikka kuinka haluais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli tästä mieleen, että mitä jos joku toinen sairastunut ei jaksakaan olla koko ajan pirtsakkana hymy huulillaan. Varmaan kokee itsensä jotenkin vialliseksi verratessaan omaa fiilistään tähän rouvaan.

   Poista
 4. Mä katsoin ja ajattelin sua :) Arvelin ettet katso ohjelmaa .Ja juu sama fiilis tuli taas mistä aijemmin kommentoin.Hirvee (teennäinen yli)pirteys ja selitys. Plääh
  Mutta tokikin toivon hänelle pelkkää hyvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mua on niin ajateltu eilen. ;D

   Kauhea paniikki iski: toivottavasti mä en ole täällä blogissa ollut tekopirteä ja ylireipas. 8(

   Poista
 5. Älä huoli sä oot sä. Mä oon saanu susta aidon lämpimän ja remseän kuvan.Et ole ruskeakielinen myötäjuoksija etkä tekopirteä. Nih

  VastaaPoista
 6. Minäkin ajattelin sua kun luin ohjelmatiedoista vieraan nimen. :-] Nyt henkilö on vaihteeksi iltapulussa jonkun hiusirtoilun ja lenkkeilyn johdosta. Seuraavaksi juttu revitään kun ihminen käy kaupassa, vaikka sairastaa rintasyöpää. Seuraavaksiseuraavaksi joku sivullinen ihminen katsoo viisi sekuntia --> purkaus aiheesta miksi meitä rintasyöpää sairastavia tuijotetaan koko ajan-itkuvininä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävit sitten mun pään sisällä. :D Ihan samat aatokset oli täällä, kun näin sen otsikon. Toi menee kyllä jo ihan naurettavaksi. Koko ajan vaan arvostus laskee.

   Poista
  2. http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001266444.html

   MITÄ MÄ SANOIN!!!!!!!!! Jeesus, mä alan ennustajaeukoksi :D

   Poista
  3. Sä oot jo ennustajaeukko. :D

   Siellä oli pari hyvääkin kommenttia:

   "Sairaus on kova juttu. Se on ikävää ja raskasta sille, joka sairastaa ja hänen läheisilleen. Ymmärrän hyvin, että Heidi Sohlberg on monestakin syystä hyvin järkyttynyt ja pahoillaan ja käy läpi vaikeita aikoja. Toivon myös koko sydämestäni, että pian helpottaa ja hän paranee. Onko kuitenkaan tarpeellista tehdä sairaudestaan performanssi ja avautua joka ikisestä vaiheesta julkisesti. Ainakin minä uskon vähemmälläkin, että hän on ihan erityinen ihminen kaikin puolin ja ihan joka suhteessa. Omia läheisiäni on menehtynyt syöpään useita viime vuosina ja parhaillaan taas yksi sairastaa vaikeaa syöpää ja ennuste on huono. He ovat kestäneet sairautensa urheasti ja tekemättä siitä suurta numeroa."

   "Sytostaattien väsyttämänä, rinnattomana, kuin jyrän alle jääneenä minua alkaa jo masentaa tuo hehkutus. Turbaanilla, pipolla tai huivilla peitän kaljuni, en tosiaankaan halua kiinnittää itseeni enempää huomiota kuin mitä riutunut olemukseni muutenkin tekee.. Eivätkä kaikki ympärilläni olevat ihmiset edes halua kaljuni nähdä, osalle heistä se on "vastenmielinen"."

   "Heidin luoma kuva rintasyöpään sairastumisesta ja hoidoista ei valitettavasti monenkaan sairastuneen kohdalla ole totta. En olisi hoitojen aikana jaksanut tai halunnut edustaa noin valtavasti, lisäksi vieläpä lääkärikin kielsi suuret ihmisjoukot, kauppakeskukset, laivat yms. tartuntavaaran vuoksi. Sytojen vuoksi vastustuskyky alenee ja tulehdukset vaarantavat hoidon."

   Musta on alkanut tuntua siltä, että ko. henkilöllä ei menekään niin hyvin oikeasti kuin mitä antaa ymmärtää. Mikään muu ei selitä tätä jatkuvaa huomion/ tsemppauksien/ "olet kaunis" -kehujen kalastelua. Koska sitähän se on ihan selvästi.

   Ja "enää" neljä sytohoitoa edessä. :D Joo, ei selkeästikään ole käsitystä, mitä ne hoidot just siellä loppupäässä saattavat teettää ja valitettavan usein teettävätkin. Huhhuh.

   Poista
 7. Nyt se on pulinut päänsä kokonaan kaljuksi. Mä en ihan tajua tota, koska syöpä löydettiin tosi hyvissä ajoin, joten _luulisi_ ettei ihan hirveän rankkoja hoitoja tarvitse käydä läpi. Mun äitini kävi tosi rankkoja hoitoja läpi eikä siltä lähtenyt hiukset kuin vasta ihan viime metreillä. Vaikka mitäpä minä mistään tiedän, mutta halusin vaan nyt jakaa ilkeät ajatukseni julkisuustempusta jonkun kanssa. Varmasti häneltä lähtee tukka ihan oikeastikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että ajoissa löydetään, ei välttämättä tarkoita tätä mun tietä. Jos löydös on vihamielinen tai muuten vain vaarallisen tyyppinen, annetaan sytostaatteja. Ja ne ovatkin sitten sellaisia myrkkyjä, että tukka lähtee lähes kaikilta, ennemmin tai myöhemmin.

   Toi julkisuus kyllä pikkusen sylettää mua, mutta onneksi niitä juttuja ei ole pakko lukea. Huomaamatta ei valitettavasti voi olla.

   Poista
  2. Oot kyllä ihan oikeassa. Ruoskin itseäni ilkeistä ajatuksista. Mä en tiedä miksi sen tyypin naama ärsyttää mua nyt niin paljon eikä siltä tosiaan voi välttyä.

   Poista
  3. Elä suotta ruoski, en mä tota sillä sanonut. :D Ihan yhtä paljon se ärsyttää muakin.

   Poista