tiistai 10. toukokuuta 2016

100 päivää pillereitä

Ensimmäinen Tamofen -pilleripaketti on nyt sitten popsittu loppuun ja hengissä ollaan (hengessä Kollaan).

Joo, paha tietty itse arvioida, ovatko hormonit meikäläistä jotenkin sekoittaneet vielä hullummaksi, mutta omasta mielestäni olisi voinut mennä huonomminkin. Siis sillä oletuksella, että kaikki henkisen puolen oireet olisivat jo tulleet, jos olisivat tullakseen. Niitä kasvaimia, veritulppia sun muita 'pikkuvikojahan' saattaa jossain päin muhia ilman, että olisivat vielä oireita tehneet. Eli niitä odotellessa.

Yksi 'henkselipuolen' muutos on se, että olen ruvennut stressaamaan ihan turhia. Tiedän sen, mutta tieto ei tässä kohtaa auta tipan tippaa. Murehdin olemattomia hypoteettisia tulevia, joiden todennäköisyys toteutua on noin promillen tuhannesosan luokkaa, jos sitäkään.

Suurimmat huoleni koskevat näitä rakkaita täällä kotona. Tai missä ikinä kulkevatkaan. Pelkään, että meteoriitti kopsahtaa heitä otsaan tai jotain muuta yhtä järkevää. Eikä sille tunteelle voi mitään. Pillerit ovat selvästikin herättäneet sisäisen kanaemouteni eikä se todellakaan kaakata hiljaa.

Huokaus.

Mutta muuten porskuttelen ihan tukevasti (*kop-kop-kop*).

10 kommenttia:

 1. Mä kanaemototeamuksen jälkeen luin tuon lopun sulkeet - tietty - että kot kot kot ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kot-Kot. Arttorius on muuten tuntenut kanan, joka oli mun kaima. :D

   Poista
  2. Se asui meillä ja eli pitkän hyvän elämän. :]

   Poista
  3. Toivottavasti minäkin elän pitkän hyvän elämän, vaikken teillä asukaan. Vai tekisitkö mulle teille oman tarhan, teillä kun pidetään niin hyvin kaikkia elukoita ja muitakin ? :)

   Poista
 2. Hei camoon, pillereit laskuun tai geelii nousuun ;)(hörmööneihin..)kanaemouilu on ja pysyy :D
  -katti

  VastaaPoista
 3. Edellisen kanssa samaa mieltä tuosta, että tuo murhe perheestä ja läheisestä on aina ja ikuisesti. Tosin ehkä nuo pillerit vain voimistavat tuota tunnetta ja se taas on hieman tylsää!

  VastaaPoista
 4. Pillereillä tai ilman - lopputulos on sama eli huoli läheisistä. Sitä sanotaan ihmisyydeksi, eikä siihen ole lääkitystä. Se tarkoittaa, että rakastaa. Se taas tarkoittaa, että on elossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se noin on, että isolla rakkaudella on vastapainona se iso huoli. :)

   Poista