sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

kilahduksia ja kosteita öitä

Kuluneen viikon aikana olen nyt sitten kilahtanut kaksi kertaa tilanteissa, jotka itseänikin hieman ihmetyttivät. Että miten se päre nyt noin nopeasti ja noin totaalisesti paloi. Lisäksi on ollut muita, pienempiä vatutuksia, jotka nekin ovat tilanteeseen nähden olleet ylimitoitettuja.

Luulen, että ne olivat nyt niitä kuuluisia hormonikilahduksia. Muu ei niitä oikein selitä. Ärsyttävää eikä tieto tässä asiassa oikein auta, tunne jyrää päälle.

Myös muutama suht lämmin yö on ollut läsnä. Muuten eivät ole juurikaan haitanneet, mutta viime yönä piti riisua ihan nakeksi ennen kuin alkoi helpottaa. Oikein tunsin, kun kosteus pukkasi ihohuokosista, vaikkei mitään lammikkoa syntynytkään. Onneksi sain nukahdettua uudestaan suht nopeasti.

Tuohon viime yöhön voi kyllä olla muitakin selityksiä. Tuli meinaan saunottua toista iltaa peräkkäin ja jotenkin eilinen sauna tuntui normaalia kuumemmalta niin, että vilvoittelutauollakin teki mieli käydä hankeen pötkölleen, mitä mielihalua ei kyllä ole kuunaan tapahtunut. Lisäksi olin juonut kaksi lasia punaviiniä, joka joskus - huolimatta siitä, että ne oli juotu jo ihan alkuillasta - saataa tehdä sen, että yöllä pukkaa hikeä pintaan. Harvemmin toki noin pienestä määrästä, mutta ei se ihan mahdotonta ole sekään.

Kolmaskin selitys viimeöiselle kuumotukselle saattaa olla. Näin meinaan pahaa unta. Sellaista puolipainajaista ja sen tähden sitten tuli tuskan hiki pintaan. Tai sitten se oli toisinpäin: näin painajaisia, koska hikoilin. Ota näistä nyt selvää.

VieläOliJotain:
Se kyllä huvittaa, että näin sen puolipainajaisen jättiläisjäniksistä, jota eilen tuolla toisessa blogissa toivoin TM:n uniin kummittelemaan. Eli niin sekin vaan osui omaan nilkaan.

7 kommenttia:

 1. Voi ei, se tulikin sulle se Kanin kosto/kirous. Epistä!

  VastaaPoista
 2. Nyt sitten jumalauta! Kysyn niin kuin tämä nuorisomusiikin edustaja Sanni, että mitähän vittua? Toisessa blogissa!!! Mä olen luullut, että sä et vaan enää ole viitsinyt päivittää sitä normiblogia, kun on tämä blogi, ja ajatellut että kaipa sä sinne joskus palaat vielä, ja nyt sitten kerrot toisesta blogista! Ja joo, löysin sen jo googlella ja tiiänkin mitä teen ensi yön, kun on näköjään 90 lukematonta kirjoitusta...

  Joo, en mä oikeasti ole vihainen, ihmettelen vaan, miten oon näin totaalisesti pudonnut kelkasta. :D (Luulit päässees musta eroon, mutta hah!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auuuuuutss!! :D Oonpas ollutkin nokkela, kun olen onnistunut tiputtamaan sut kelkasta! Ei kyllä ihan oikeasti ollut tarkoitus. Onkohan niitä muitakin, jotka eivät ole huomanneet, ettei tissin tarina ole ainoa meikäläisen avautumiskenttä...? No, ehkä vahinko ei ole kovin suuri. :)

   Poista
  2. Siis ei ole suuri lukijan kannalta, kun ei meikäläinen varsinaisesti mikään suuri ajattelija ole. :)

   Poista
 3. Joo, kävin tsekkaamassa, se entisen blogin viimeinen postaus oli sen verran kryptinen, ettei ollut tämän pakanan aivonystyrät alkaneet raksuttaa. Mutta nyt oon taas kelkassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kryptiikka ei siis ole mun laji. Tai ehkä just onkin! Pitää vaan osata erottaa, missä sitä käyttää ja missä ei. :)

   Poista