perjantai 30. joulukuuta 2016

vuosi syövättä

Puhdas vuosi 2016 syöpien osalta meikäläisen kohdalla. Että jos jostain tämän vuoden kanssa pitää olla kiitollinen, niin ollaan nyt sitten vaikka siitä.

Viikko sitten saunan jälkeen katsoin pitkästä aikaa kainalon arpea. Sehän oli näistä kahdesta se näkyvämpi, leveämpi ja punaisempi, syystä tuntemattomasta.

Nyt ei näy mitään! Tietämätön ei sitä huomaisi ja vaikka itse tiedän sen siinä olevan, niin vähän pitää käännellä, että sen erottaa. Uskomaton juttu, miten sekin hävisi noin kokonaan näkyvistä. Kuvittelin sen erottuvan pidempään, kun sai vähän siipeensä siitä sädehoidosta, mutta ei. Nätisti on häipynyt näkymättömiin.

Muorin kanssa näistä arvista tuossa kuun alussa juteltiin ja hän sanoi, että myös hänellä on iho, johon ei pahoja arpia jää. Että jos olen syöpäni häneltä perinyt, niin olenpa sitten tämänkin, positiivisemman jutun saanut mukaani. No, jos olisi toisin, niin eipä kyllä naurattaisi. Sen verran on meikäläistä tässä vuosikymmenien aikana eri puolilta leikelty.

Hei! Vuosi on just loppumassa! Oikein hyvää uutta vuotta kaikille teille, jotka olette tätä syöpäläistarinaani jaksaneet seurata. Vähänhän täällä blogissa nykyään tapahtuu, mutta se kaiketi on vain hyvä juttu. Ainakin mun mielestä. En kuitenkaan päätä tai sulje blogia. Joskus saattaa jotain aiheesta mieleen juolahtaa, joten pidän ovet avoinna. Ensi syksynä nyt viimeistään laitan näitä kuulumisia, kun taas kontrolliin menen.

Eli ei muuta kuin että pidetään itsestämme huolta. Ja kaverista kans. :)

6 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta ja tervettä sitä ! Hieno uutinen sinulta, arpienkin osalta. 5-vuotistarkki oli ja meni, erittäin tarkka hoitohenkilökunta löysi pikkuruisia kalkkimuodostelmia, jotka vielä tarkemmin syynättiin, mutta osoittautuivat harmittomiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma, onnittelut! Se oli ny sitten siinä sun osalta. :)

   Poista
 2. Toivotaan tästäkin vuodesta puhdasta syövän osalta ja kaikkea muutakin hyvää alkaneelle vuodelle 2017!

  VastaaPoista